onsdag den 16. juni 2010

I mellem røg og spejle



Download nyt dansk band: SHANGHAI

Så er der rumklang, synth-violiner og godmodigt drømmende tempo! Den danske duo Shanghai kaster sig ind i strømmen af Spandau Ballet, Human League og Pink Floyd med 4 virkelig solide tracks på demoen ’The Foresight of Maurice Weller’, som du kan hente gratis på deres hjemmeside.

De har deres referencer i orden, og melodierne følger med. Duoen har skabt et ret højt bundniveau, hvis dette er deres første numre. En god ven gjorde mig opmærksom på nummeret ’Smoke and Mirrors’ i vinter, og det har siden været en lille intern klassiker.

Nu er det fedt at kunne dele Shanghais sange med dig, der i forvejen dyrker 80’ernes hjerteskærende kompositioner, klang på lilletrommen og de lette hurtige løb henover synthesizerens tangenter – men som her lige får en tand mere i den melankolske retning.

De har netop spillet deres første koncert og givet et par vindue-shows på Fælledvej på Nørrebro, som du kan tjekke ud via deres youtube-kanal. Men sangene folder sig rigtigt ud, inde bag ruderne, igennem pulten og computeren - så tjek demoen ud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar