torsdag den 14. oktober 2010

Noget med te!



Earl Greyhound

Indrømmet! Bandet har et af de dårligste bandnavne jeg længe har hørt – Earl Greyhound, og da de en eftermiddag i september gav mig en forklaring hvorfor de hedder det, var forklaringen endnu tyndere. ”Noget med te og hurtige hunde!”.

Men det er svært at komme efter noget i deres musik. En trio bestående af Ricc, der på trommerne lægger en tung og fyldig bund – bassisten Kamara der lægger sin soulfulde vokal over de psych, pop og cock-rockede riff som Matt leverer på samlebånd.

Trioen befinder sig i et helt specielt spænd mellem soul og rock, hvor Lenny Kravitz, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age, AC/DC og Roots kæmper side om side om bandets inspirationsgunst.

’The Ghost And The Witness’ er et track du kan og bør hente gratis. (indtast din mailadresse nederst i dette indlæg). Det stammer fra bandets andet album ’Suspecious Package’. Riffet er nærmest ripped fra Queens of the Stone Age’s ’No One Knows’, men efter et par de-tours havner bandet i et forfærdelig sejt groove!

Der er masser af rigtig fede numre at komme efter på ’Suspecious Package’, og får du chancen for at se dem live, så gør det, hvad enten du kan li’ rock eller ej. Helt klart en af efterårets overraskelser i min itunes!

En lille kollektion af fede numre er lige her… Nyd!

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar