lørdag den 16. oktober 2010

The Malpractice



Vellykket dansk debut!


I et mærkværdigt grænseland mellem Kashmir, Nirvana og pumpet 80'er pop, har musikeren Johannes Gammelby fundet sig til rette med bandet The Malpractice, der i slutningen af denne måned udsender albummet 'Tectonics'.

Singlen 'Boss Stallion' præsenterer den mest poppede side af The Malpractice, sammen med 'Oh The Irony', 'Pop Music' og 'Spasm'. Johannes rammer en lyd og en stil, som jeg i skrivende formiddagsstund ikke kan sætte ord på - er måske ikke helt vågen.

Tilgengæld er der masser af lyd på sange som 'Agitator' (godt dynamisk åbningsnummer), 'Pop Music' og 'Fault Lines' der leder mine tanker i retning af Nine Inch Nails, Kashmir, Beta Satan, Vines, Nirvana og det danske band Dial Zero (hvad der så end blev af dem).

Alt sammen er med til at understrege at The Malpractice spænder vidt i kunsten at skrive sange, producere skidtet og få albummets 11 sange til at stå frem som selvstændige små individer, der alle er meget præcist skåret - hverken for lange eller for korte.

Johannes Gammelby har en forhistorie i I Am Bones og Beta Satan. Tjek begge bands ud her, sammen med 'Boss Stallion' - singlen fra The Malpractice, der stille og roligt er begyndt at røre på sig på radioer og blog rundt om i verden.

The Malpractice - 'Boss Stallion'



I Am Bones



Beta Satan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar