tirsdag den 10. august 2010

NY COOL - LA LAZY

Ny høvding i flokken: CHIEF

Chief er virkelig et fantastisk band – eller deres sange er i hvert fald. En kvartet, der i sin tid blev dannet i New York men som oprindeligt udspringer fra LA, hvor de også bor i dag. De har et perfekt mix af NY-coolness og en dugfriskhed fra vestkystens åbne 60’er hippie-sind.

Det høres i deres musik, som er på en og samme tid melankolsk, poppet, nu-folket (med en fed, nærmest skotsk/irks højlandsk violin 'Irish song') og virkelig melodiøs! En af de fedeste ting er de vokalharmonier som de hiver op ad posen. Meget fornemt.

Som band fungerer det fænomenalt på albummet ’Modern Rituals’, som tittelmæssigt måske sender en lille hilsen til den ’moderne’ trend med det folkede look og lyd – samtidig med ritualerne og traditionerne, der gemmer sig i den nærmest tidsløse sangskrivning.

Sange som ’You Tell Me’, ’Breaking Walls’, ‘Wait For You’ og ‘Night & Day’ er mine umiddelbare favoritter – og tjek de to videoer som HibOO præsenterer nedenstående. ’Night & Day’ er simpelthen et SÅ godt nummer, og det er fede videoer som de har fået lavet. God lyd, god stemning, gode sange, flotte billeder.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar