torsdag den 28. januar 2010

Hajens skarpe tand


På vej: Archie Bronson Outfit

Den 1. marts udsender Archie Bronson Outfit deres næste album med titlen ’Coconut’. Første single er dukket på, blandt andet på deres myspace, og lover virkelig godt for albummet! Singlen ’Shark’s Tooth’ er en dunkel, skramlet og virkelig effektiv tone fra Londoner trioen.

Produceren er Tim Goldsworthy, der bl.a. har arbejdet med LCD Soundsystem og The Rapture - hvilket samtidig er en meget god beskrivelse af hvor Archie Bronson Outfit er havnet i dag, i hvert fald at dømme ud fra ’Shark’s Tooth’ med et fremadrettet beat og den overstyrende produktion, som ABO sikkert selv har iscenesat - tilsæt så lidt Bronski Beat for halv kraft, så er den der!

En ny fortolkning af bandets ellers så karakteristiske drive, som har fundet sit udspring i stenerrocken, men som bringer dem både forbi britpop, tidlig punk, americana og rå indietoner. Sange som ’Cherry Lips’ og ’Dart for My Sweetheart’ er mine favoritter fra deres rigtig fede album ’Derdang Derdang’, som efterhånden er 4 år gammelt - og er deres seneste!

Nu er ’Coconut’ på vej! Tjek traileren - der er tale om et meget varieret album, som virkelig smager af mere...



Tjek også ABO-classic-hits (begge fede videoer):



og

Ingen kommentarer:

Send en kommentar