onsdag den 14. oktober 2009

Slå på jungletrommerne



Hype fra NYC: The Drums

Oprindelig kommer drengene vidst fra under palmernes skygge og flamingoernes lyserøde skær i Florida. Det er flyttet til østkystens mørke og væsentlig mere pulserende NYC og trækker alle inspirationer fra den britiske scene - fra 60'erne til 80'erne og en lille bitte smule 00'er.

The Drums er aktuelle ved Airwaves Festivalen i Reykjavik og tager efterfølgende til England for at spille i London og Manchester - byer hvor deres inspirationskilder oprindelig kommer fra.
De tæller The Cure, The Smiths og Joy Division som de mest tydelige - og mon ikke britterne tager godt imod kvartetten?

I mine ører lyder sange som 'Let's Go Surfing' og 'I Felt Stupid' som meget konsekvente og effektive numre, med gode vers, omkvæd og stemning. 'Submarine' og 'Down By The Water' er mindre catchy, men går tilbage til den spæde rock i 60'erne eller slutningen af 50'erne - så historisk virker det interessant.

Kunne være spændende at tjekke The Drums ud en dag ved lejlighed i DK. De er iøvrigt også Barometer-aktuelle på dr.dk/barometer med 'I Felt Stupid' som har et rigtig fedt omkvæd med linierne 'I Wanna Hear Every Beat of Your Heart'. Helt klart et af månedens fedeste numre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar