fredag den 21. november 2008

THE BRONX ligger ikke længere i New York



På trods af, at dette er deres 3. album, er det nyt for mig!

The Bronx... det burde ligge i New York og at dømme ud fra navnet, så kunne det være hardcore ala Biohazard eller hipt alternativ indie som Vampire Weekend eller benhård techno.
Men The Bronx er tung rullende rock - fra Los Angeles! Så vidt jeg ved, er jeg aldrig stødt på dem før, så det er bedre sent end aldrig!

Nyt album "III" (deres 3.) er ude nu, og indeholder nogle glimrende kraftkarle i form af åbneren "Knifeman", "Past Life" og "Minutes In Midnight". I alt er det 11 numre for fuld skrald, hvor de fleste har en særegen charme, og der er en duft af både AC/DC, Danzig, Hives, Queens of the Stone Age, Kyuss og endda også en duft af parfumeret balsam - for enkelte Poison, Kiss og Mötley Crue inspirationer er her også.

Desværre er produktionen imod bandet og albummet. Trommerne står alt for uskarpe og svampede - hvilket gør bunden på albummet uheldig grynet, rund i kanterne og alt for gumpetungt. Det klæder ikke energien og de mange skarpe riff, så fra at være et album, som kunne være et af årets overraskelser, bliver det til en skive, hvor der er 3-4 topperler - for de tracks står i komposition så stærkt, at de kan skære sig igennem jern. Resten drukner producer-sølet.

Men The Bronx ryger trods alt direkte ind på "one to watch"isten.



Knifeman - The Bronx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar