mandag den 28. februar 2011

The Vaccines

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0aEqPDmnnZEshY42hdKeLBz5mDNtN9tt0TGfGAQlmkzz4_qpgx40To4RvMlVMtH-H6-4yr7SQ844Z2AReHAsGgTRtCvqZJ58AO3EAVKwV_l3EnN3BE_ZS2eKjwgjJYtoEVxgg8LxXKnve/s1600/The-Vaccines-006.jpg

Første LIVE show i Vega, København

33 min! Så kort og kontant gjorde britiske The Vaccines deres første indtog på dansk grund, mandag aften i Lille Vega, København. Lige fra startnummeret – den 1 minut og 24 sekunder ”lange” ’Wreckin’ Bar (ra ra ra)’ til slutnummeret, singlen og bandets bedste nummer ’If You Wanna’.

Ind imellem blev de 450-500 publikummer i et nærmest fyldt spillested, præsenteret for ’Post Break-up Sex’, ’Blow it up’ og en række andre sange fra bandets kommende debut ’What did you expect of the Vaccines’ der er ude senere i marts.

Og bandets spillede sig igennem koncerten i sikker stil, uden at være prangende og uden at fremstå som det band, der med et katalog af sange der blæser dig bagover, bliver det næste kæmpe rocknavn. Jeg manglende at medlemmerne slog sig løs i sangene, i deres performance og i deres kontakt med salen.

Sangeren Justin Young har karisma, hvis han vil bruge den – og har også fine melodilinier i sin sang, som endte i en del råberi i perioder. Bassist Arni Hjörvar og trommeslager Pete Robertson, holdt en god solid bund kørende, mens guitarist Freddie Cowan’s lyd og spil endte anonymt over de 33 minutter.

Så det endelige indtryk fra The Vaccines er, at de har nogle gode sange, som går lige til vers, omkvæd, hook, osv – alt er kort og præcist tegnet op, men blev leveret lidt slapt uden meget nærvær i deres sange og optræden.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar