fredag den 3. september 2010

RUST DIN HANKAT!!!




Klub d. 11. september 2010 - fra kl. 21.30: RUST DIN RØØØØØØØØØØØV!!!!!!

Københavns største DJ-Team, Rust Din Røv, tørner i september ud med endnu en glimrende line-up, til endnu et glimrende arrangement.

For det første tænder Rust Din Røv op i pladegrillen på Guldbergsgade udenfor Rust – når gaden bliver indhyllet i en herlig fest.

Når timerne bliver køligere, så rykker hele slænget inden døre og får dyrisk besøg af Max – som kan andet end knurrrrrrrrre….

Max Thelin = HANKAT! Efter en række år som sublim undergrunds-DJ er HANKAT nu den næste store dansker i dyb, tung og tjekket house, som får gulvene til at rykke af ren nydelse!

Han mestrer både at producere, vende skiver og spille live – og hvad han disker op med til Rust Din Røv kan vi kun blive overrasket over.


Dog er flere ting sikre: DJ-Teamet har et mindre dyre-tema parat i de valg af plader (vov, miaw, bjæf-vrinsk), som de swinger over disken, Hankatten har børstet pelsen og det bliver FESTEN i København d. 11. september.

HUSK! Vi ruster alt fra house til elektro til pop til rock til latin til funk (wtf?) til hvad du vil have – og du behøver ikke at dyrke én bestemt genre for at blive underholdt – det hele holder, vi holder af det hele og vi er mange der holder træerne sammen!

Rust Din Røv er denne lørdag: Røde Henrik (Rust, Plejefamilien), Mia Stampe-Visti (Kitty Kats), Cecilie Brandel (dameUlove), Carsten Holm (P3).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar