torsdag den 26. november 2009

Solens hænder



Intet nyt under solen - men hvilket intet nyt: Local Natives

Dette vestkyst band fra Staterne har bestemt ikke opfundet den dybe tallerken og kommer måske aldrig til at opfinde noget som helst. Bandets stil er en halv forlænget arm af US-indie, som hverken skræmmer eller giver aha-oplevelser. En skønsom blanding af Arcade Fire, Wild Beasts, Midlake, TV On The Radio, Fleet Foxes og sæt selv flere navne på - listen er temmelig uendelig.

Deres debutalbum blev udgivet tidligere på måneden, og selvom det har fået denne mindre flatterende intro, så dukker der nogle ret gode kvaliteter frem på albummet - så hvis man har forliget sig med, at der nok ikke titter noget ekstra ordinært frem på albummet, så finder man en række gode sange - og de bliver bedre og bedre for hvert lyt.

Local Natives’ ’Gorilla Manor’ vokser sig større mod albummets afslutning, med den kontrollerede og soulede ’Who Knows, Who Cares’ med storladne orkestrale armbevægelser og den udviklende ’Shape Shifter’, som næsten har armløftende religiøse omkvæds toner.

Paradoksalt nok er der kun to af de mere spændende tracks fra albummet ’Gorilla Manor’, som ligger på bandets Myspace - nemlig ’Sun Hands’, som er en lille danse-indie-darling og et covernummer af Talking Heads - ’Warning Sign’. Et nummer, som også fungerer rigtig godt i Local Natives indpakning.

Local Natives gæster København d. 29. januar i Vega.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar