torsdag den 8. juli 2010

The New Politics

Et råb fra sidste års Karrierekanon

I 2009 var der 4 fede navne med i Karrierekanonen på P3. The Olympics, Leonora, Non + og Rubberhead Banditz. Sidstnævnte fik kontakter i USA, allerede inden deres Karrierekanonhit 'Dignity' havde ramt æteren i P3, og hurtigt fik de ændret navn til The New Politics.

I juli 2010 har Paul, Søren og David boet i NY i 8 måneder - eller det vil sige, at de har opholdt sig dér, for at tage et par billeder til deres facebookprofil - for de har brugt tiden på at turnere i Europa og USA - frem og tilbage, måned ud og måned ind.

Deres debutalbum, som indeholder en hel del af deres tracks, som vi overvejede til Karrierekanonen, er en prioritetsudgivelse hos deres label (øh... Sony/RCA), hvilket betyder at bandet også har lidt markedsføringsbudget bag sig.

Det bliver spændende at se, hvad der sker for bandet i resten af 2010 og 2011 - dette er videoen for 'Yeah Yeah Yeah', som har helt legale og virksomme referencer til good ol' Nirvana anno 1992 - bare med lidt mere pop og ALT ANDET end shoegazing teen-rock (som også var fedt, men dette er bare noget andet.

Tænk sig... for 1½ år siden sad drengene i en lille lejlighed på Vesterbro. Det var koldt, sent på aftenen og et par minutter i deadline for upload til Karrierekanonen. De kiggede på hinanden, og sagde 'OK... vi gør det sgu' - og så trykkede de 'send'!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar