onsdag den 3. november 2010

Nyt dansk band





One year from home

I min iver for at fortælle om Warpaint's koncert og eksistens, glemte jeg lige at nævne support bandet, der var kommet på i sidste øjeblik.

Ole year from home spillede deres bare 5. koncert, og med medlemmer fra 4 Guys From The Future, Asteroids Galaxy Tour og Lily Electric kom de fint i land.

Med en god balance mellem Beatles sangskrivning, Primal Screams groove, Nirvanske melodi-linier og stemningen fra The Lemonheads, kom kvartetten godt omkring.

De manglede en del dynamik i vokal og i numrenes opbygning, men stenene er lagt, bla på baggrund af en solid og fedt spillende rytmegruppe - med trykket lagt på 'spillende'.

4 guys from Future er bestemt et spændende og semi-udsyrende projekt, med One year from home er mere præcist og fokuseret på sangene.

Et band et holde udkig efter, som vi så vi kan formulere det på dansk :).

Krigsmaling

Warpaint!!!




Lige en kort notits fra Loppen en helt almindelig tirsdag aften, hvor der opstod ren og skær magi på den lille scene midt i det aflange lokale.

De fire kvinder fra Warpaint leverede mørk, dyb, sort pop som kunne have været laver af Cure hvis hele banden havde været kvinder.

Der var også komplekse stykker og melodilinier der mindede om Dalbello og Warpaint må dels være klar til næste års Roskilde og være 2010's The XX - bare mere organisk, indbydende og omfavnende.

150 mennesker har været en tur i England og USA's mørke og kolde 80'ere, men echo på vokalen og chorus på bassen. En kvartet der spillede for og med publikum! Tak...