mandag den 27. september 2010

Vokal



Mountain Man's 'Made The Harbour' album har fået lidt fat i mig. Her kan man tale om et album, der er optaget som om du sad lige ved siden af. MEGET organisk og med god live følelse. Det er noget være country/roots noget - men der er virkelig gode ting - bare åbneren 'Buffalo' virker med sine under 2 minutter ikke at gøre noget større væsen af sig - men det er et stort lille guldkorn.

Trioen må nærmest være besat af at bruge sted, rum og lyd - her er de fanget i en tunnel - og naturligvis er der god akustik til en lille vokaløvelse - et fint nummer, som giver et meget godt billede af det som Mountain Man går ud på. Harmonier, melodier og stemninger.

fredag den 3. september 2010

RUST DIN HANKAT!!!




Klub d. 11. september 2010 - fra kl. 21.30: RUST DIN RØØØØØØØØØØØV!!!!!!

Københavns største DJ-Team, Rust Din Røv, tørner i september ud med endnu en glimrende line-up, til endnu et glimrende arrangement.

For det første tænder Rust Din Røv op i pladegrillen på Guldbergsgade udenfor Rust – når gaden bliver indhyllet i en herlig fest.

Når timerne bliver køligere, så rykker hele slænget inden døre og får dyrisk besøg af Max – som kan andet end knurrrrrrrrre….

Max Thelin = HANKAT! Efter en række år som sublim undergrunds-DJ er HANKAT nu den næste store dansker i dyb, tung og tjekket house, som får gulvene til at rykke af ren nydelse!

Han mestrer både at producere, vende skiver og spille live – og hvad han disker op med til Rust Din Røv kan vi kun blive overrasket over.


Dog er flere ting sikre: DJ-Teamet har et mindre dyre-tema parat i de valg af plader (vov, miaw, bjæf-vrinsk), som de swinger over disken, Hankatten har børstet pelsen og det bliver FESTEN i København d. 11. september.

HUSK! Vi ruster alt fra house til elektro til pop til rock til latin til funk (wtf?) til hvad du vil have – og du behøver ikke at dyrke én bestemt genre for at blive underholdt – det hele holder, vi holder af det hele og vi er mange der holder træerne sammen!

Rust Din Røv er denne lørdag: Røde Henrik (Rust, Plejefamilien), Mia Stampe-Visti (Kitty Kats), Cecilie Brandel (dameUlove), Carsten Holm (P3).